Du Jeg Oss ??

Hvorfor gidder dere ?

Hva er DuJegOss ? 

Det lurte vi også på en god stund.

Det vi visste var at vi på bilferie hadde så utrolig mange flotte opplevelser og etterhvert også minner som barna snakker om nå i ettertid, -ofte ! Spontaniteten , lysten til å skape gode minner og ikke minst samarbeide i bilen og på tur ,- DET er så godt å være vitne til og selvsagt en del av.

En ting er sikkert, det er forskjellig fra familie til familie på hvordan man opplever de gode feriene og stundene sammen, bilferie er en av våre favoritter. Da vi i 2016 kjørte til Frankrike så hadde vi «dårlig» tid. Det var rett og slett første mann frem. Vi kjørte forbi så utrolig mange flotte steder som vi burde stoppet. Da vokste ideen om at «neste år så stopper vi» . Det gjør vi til gangs nå på sommerferien 2017.

 

Det å spise frokost ved et fossefall med nyinnkjøpt pålegg fra den lokale slakteren, nybakt brød fra bakeren, og selvsagt en nytrukket kaffe fra baristaen, ute i det fri, på en gress slette , en klissete klisjè, men fy fasan så deilig! Ungene kan løpe fritt, uten å bli hysjet på, uten å tenke på hvor smulene lander, og man kan rett og slett flate seg rett ut på ryggen med en skive med servelat . Før man må pakke servelaten ned i kjøleboksen, samle troppene, og fortsetter turen….  MEN VENT!! man må jo ta et oppkvikkende bad før man fortsetter turen….

De beste opplevelsen vi har hatt på tur er de som ikke er planlagt. Så vi bestemte oss for å forsøke europa rundt uten å planlegge ned i minste detalj. Ta ting litt på sparket, ta barna med på beslutninger , stoppe å se på den kua som man alltid pleier å kjøre forbi. Ikke kjøre Autobahn, for å komme raskest frem fra A-B. Men heller ta småveiene , stoppe ofte, se ,lukte, føle på byen, snakke med lokale, og la dere, og andre ta del i opplevelsen vi har, minutt for minutt.

Vi har vært opptatt av mer en bare det å vise de flotte bildene, for tro meg, det går ei kule varmt mer enn èn gang pr dag. Sånn er det i alle familier, altså, det må ofte mer enn et forsøk for å få til det bilde vi deler. Smil da for søren, NEI Timian se hit ikke på Filip, SE PÅ KAMERA!!! Se på meg!!!

Du Jeg Oss skal vise mer enn det, DuJegOss skal involvere , engasjere og ikke minst oppleve. Vi har så lyst til at folk skal ta del, ved å komme med forslag, tips råd og anbefalinger på hvor vi bør dra -og ikke dra.

DuJegOss skal også hjelpe til med alle de spørsmålene vi har fått oppigjennom før våre turer.

Pakke bilen riktig, leker i bilen, ++++

Cewe Fotobok
Posted in: