Fotokurs Japan Photo

For å dele med seg gode historier og opplevelser er det et stort pluss å kunne ta så bra bilder som mulig,- på den måten får dere som leser et bedre inntrykk og blir mer engasjert i det man leser om. Jeg synes selv det er ganske så uinteressant og lite engasjerende å lese laaaaange tekster med lite bilder (mulig det henger litt igjen fra barndommen og billedbøker, men bilder er gøy!) En annen ting er videosnutter ved spesielle hendelser, flotte naturopplevelser eller morsomme ting som skjer. Innimellom har man skikkelig flaks og får helt fantastiske bilder, men når man ikke vet hvorfor er det kanskje litt vanskelig å få det til igjen…? Selv om man har utstyret i orden, er det greit å vite hvordan man skal bruke det…, hvis det er lov å si. Jeg er litt sånn at hvis jeg skal gjøre noe så gjør jeg det ordentlig…,-liker jeg å tro ihvertfall. Derfor var et fotokurs på sin plass! Thomas, Timian ( manko på barnevakt !)  og jeg tok turen til Japan Photo i Tønsberg og deltok på Grunnkurs i digital speilrefleks,- det var lurt!

 

 

Jeg tør påstå at jeg kunne jo ikke akkurat gjøre rede for ISO, blender og lukker…., å gjøre rede for var kanskje å ta i, men jeg kan hvertall forskjellen og hvordan man kan bruke disse på mest mulig riktig måte. Vi fikk veldig god innføring i det grunnleggende med speilrefleks kamera av Georg hos japan photo. Han hadde 9 års erfaring med foto og forklarte alt på en veldig lett og forståelig måte. Anbefales for alle som liker å ta gode bilder og synes foto er gøy! CEWE fotobøker er også en utrolig fin måte å lagre minner på og super enkel å ta i bruk enten på APP eller nett. De har også fine installeringer i butikkene sine hvor man kan gjøre dette og kunne få litt hjelpe dersom det trengs…,- men det var veeeeldig enkelt og fotobøkene kommer til å bli mye brukt av oss ihvertfall 🙂

En annen ting som er min nye favoritt leke,- DRONE !! Jeg kan ikke få rost dette vannvittig kule flyvende KARMA GoPro mer opp i skyene! Fy søren så gøy! Vi har fått testet ut litt her hjemme, men klarer nesten ikke å vente til vi kan ta den i bruk nedover i Europa…, tenk på de filmene! Fly over klipper, vinranker, byer, høye fjell, dype daler og mens vi kjører! Jo hoo!!

Vi kommer tilbake med en egen videoreportasje med skikkelige råd og tips rundt foto og redigering etc.

FØLG MED 🙂

 

Posted in: