Radio, TV, avis,- her er vi med video og bilder!

Det har vært en ganske så hektisk, spennende og interessant uke for La Familia! Fra lille vakre Melsomvik har vi klekket ut en liten idé som har tatt oss videre til uante steder, opplevelser, folk og erfaringer. Tanken om å skape en interaktiv bilferie startet vel egentlig i fjor sommer da vi fartet rundt i Europa på 4 hjul. De beste opplevelsene og stedene vi opplevde, var de som ikke var planlagt og som vi tok helt på sparket, og det er det vi og barna husker best nå! På veien hit vi er i dag har vi svinget innom Live kamera på bilen gjennom Europa, gopro action kameraer, drone flyvning, invitere kjente og ukjente mennesker inn i bilen (sneak peek visit), lage informasjonsvideoer som er reiserelaterte, engasjere lesere og publikum ved å la dere være med å bestemme hvor vi skal dra- kort og godt, lage en BRA og interessant blog! Som en del av denne prosessen vil vi jo gjerne få det glade budskap ut og fortelle om ideen, derfor var vi denne uken i Tønsbergs Blad, på God Morgen Norge, NRK neste uke og den tyske avisen Süddeutche Zeitung om noen dager for å fortelle litt om ideen bak og planene våre fremover,- FØLG MED!

Posted in: