Countdown…….

Bare litt over en uke igjen til vi reiser…vi teller ned fra 10!

Noen synes sikkert vi er rare, vi synes vi har det gøy 🙂

Søndag skal vi filme en av våre Sneak Peek Visit    Han vi skal ha med oss inn i bilen gleder jeg meg veldig til å treffe! Han er både morsom, kreativ, sprudlende, mystisk og fargerik. Vi har forberedt noen spørsmål, men slik vi er kommer det sikkert ikke til å bli slik vi hadde tenkt, det meste blir sikkert «på sparket» og impulsivt. Videoen kommer om et par dager her inne på bloggen,- gled dere!

Til uken kommer vi til å kjøre noen konkurranser på facebook siden vår, den må dere bli med på!

Vi har møtt interesse fra noen utenlandske medier som gjør at vi har stor tro på at vi vil få både invitasjoner og tips etterhvert som vi reiser nedover fra folk i de ulike land. Derfor har vi også tekstet den ene videoen vår slik at de som trenger å få den oversatt til engelsk kan ta en titt her :

Posted in: