• video

Sneak Peek Visit med Finn Schjøll

Hei alle sammen!

Da er vi igang med våre Sneak Peek Visit!

Her inviterer vi lokale folk på stedet vi er, -inn i bilen, for å ta oss med til det ENE stedet de vil vise oss. Håpet er da at vi kan finne de ukjente perlene!

Vi kommer til å ha flere gjennom hele ferien vår som vi håper blir både morsomme, interessante og ikke minst inspirerende! Før vi reiser har vi tatt med oss noen kjente og kjære nordmenn som noen av oss har sett før, både på Tv og kanskje andre steder.

Den første dere skal få møte er Finn Schjøll eler blomster-Finn som mange kjenner han som 🙂 Han er fra Horten, men bor på Nøtterøy i et nydelig brunt hus og ikke minst en vakker hage! Han er en utrolig hyggelig og morsom mann som presiserte under Sneak Peek Visit at han er veldig glad i og bruker mye tid på  mennesker! Han tok oss med rundt på Teie på Nøtterøy og viste oss de plassene han setter stor pris på. Ta en titt! 🙂

Cewe Fotobok
Posted in: