Aus deutchland!

Da bar det avsted videre sørover, retning Tyskland. Bommet litt da vi stolte på våre geografi kunnskaper og kjørte rett ned mot Gedser (?) for å ta båt, da vi egentlig skulle til Rødbyhavn 1 time unna…pytt pytt!

Da fikk vi sett enda flere vindmøller og antikvitets sjapper langs veien… samt at barna tok seg en høneblund. Da vi ankom Puttgarden svingte vi innom Border Shop hvor vi fyllte opp med sinnsykt billig drikke og småsaker.

Skal du handle inn til noe stort  noen gang..? Ta deg en Tysklandstur og gjør unna innkjøpene her!

Vi har blitt kontaktet av flere underveis og noen av disse er Visit Bremen. De har vært så utrolig hyggelige og gjestfrie og samtidig også invitert oss til å bli med til Universum, teknisk museum! Vi er jo ikke vanskelige å be, så dit skal vi i morgen 🙂

Vi kan anbefale alle å ta kontakt med de lokale Visit kontorene for reisetips og veiledning for å få mye ut av ferien sin. I forkant av reisen vår var vi også i kontakt med Tysklands nasjonale turistkontor som ligger i Oslo. De ga oss masse informasjon om Tyskland som reisemål og hva vi burde gjøre og hvor vi burde reise.

   

Veien ned hit til Bremen som vi er nå bærte preg av mye regn og mye lyd i bilen 😀 Bremen ser ut til å være en utrolig flott by, vi gleder oss til å ta fatt på den i morgen! Kvelden i dag tilbragte vi i bassenget på hotellet, deilig for både voksne og barn. God natt 😀