• video

Hadde det på følelsen….

NEDERLAND

Av en eller annen grunn har jeg alltid hatt på følelsen at jeg ville komme til å like Nederland…., litt sånn som med Danmark før jeg begynte å reise dit mye med Thomas.

   

Inntil i går har jeg aldri vært i Nederland, så jeg har virkelig gledet meg til å dra hit!

Som jeg skrev i går hadde vi definitivt en upåklagelig start da vi sjekket inn på den campingen vi skulle være…, vi bestemte oss fort for at her slapper vi av i et par dager.

   Det som vi syntes var litt deilig med denne plassen var at det var en liten camping, tilbaketrukket, lignet ikke på noen vanlig campingplass, kun et eldre ektepar som bodde der og leide ut plasser i hagen sin, stor hage! De hadde bygd opp dusjanlegg med toaletter samt en kjøkkenkrok hvor du kunne vaske opp/lage mat, låne kjøkken ting-og-tang,- akkurat hva vi trengte. Det som var litt uvanlig her også var at vi var den eneste barnefamilien (!) dermed var det stille og rolig, ikke så mye hyl og skrik, kun barnebarnet til eieren som var på besøk som de lekte med. Men de hadde dyr,- masse dyr!! Timian er jo en liten Ferdinand, så han satt stort sett oppslukt av hønene og kaninene og matet de:-)

Apeldoorn var en helt nydelig by med både eldre og kliss nye bydeler. Jeg likte stedet veldig godt!

Noe av det som fascinerte meg var at alt var så innmari rent og pent ! Gatene var stort sett helt strøkne, rene, pent plantet, nydelig Orange Park i sentrum, flotte hager, godt ivaretatte eldre bygninger og hus samt i nye boligområder var alt så gjennomført… Apeldoorn har både by og land, vi fikk sett mye av området både via drone og ved å kjøre en liten tur. Det er også mye elver her som man kan både fiske og bade i, vi besøkte en gammel vann-mølle, en vindmølle og et lite sluseanlegg. Dette kan dere se på Sneak Peek Visit med eieren av campingplassen, han tok oss med i nærområdet sitt👍🏻😊

Neste gang må vi prioritere en lengre sykkeltur! Å sykle rundt her anbefales!

Det er mye mais åkrer, kuer, sauer, geiter og hyggelige mennesker i det området vi besøkte i Nederland. Gleder meg til vi kommer tilbake hit en annen gang.

I forkant av reisen besøkte vi if skadeforsikring for å lage innhold rundt dette med forsikring,- her er hva de sier om å kjøre i Nederland: